Zakaj Teden vitkega inoviranja in zakaj ekipna udeležba?

Najbolj učinkovite spremembe ali inovacije se ne zgodijo naključno - zgradijo se načrtno! 


Svet se vse bolj pospešeno spreminja. Poleg običajnih izzivov inoviranja in vodenja procesov inoviranja, so tu še novi zunanji dejavniki, kot je vojna v Ukrajini, negotovi in dragi energenti, re-globalizacija, nadaljna digitalizacija, okoljski pritiski, večna menjava generacij, kar pospešeno spreminjajo naš način življenja in seveda tudi poslovanja. Spreminjajo se vsi poslovni sistemi in vsak del teh sistemov. Ključno vlogo pri tem imamo ljudje in šele potem tehnologije. Za obvladovanje sprememb okoli nas potrebujemo voljo in energijo, kar se da uporabna znanja in čim boljše izkušnje izvajanja potrebnih sprememb in snovanja novih produktov.

Sistematičnost inoviranja ni več konkurenčna prednost – je samoumevnost, nujnost. Organizacije, ki želite izstopati v prihodnosti, morate postati odlične na vseh ravneh sistematičnega inoviranja. Mnoge organizacije že preoblikujete svoje procese, da bi postali bolj vitki, agilni in spodbujali inovacije od znotraj in zunaj. Na vse bolj konkurenčnem trgu vas v to silijo tako konkurenti, kot novi izzivalci. Na srečo je še vedno velika vrzel v zmogljivosti sistematičnega inoviranja, ki jo je treba zapolniti. Na vsakomur od nas je, da čim prej zapolni to vrzel med dejanskim in možnim.

Kot inovatorji, upravljalci in pospeševalci inoviranja ste in smo odgovorni za ustvarjanje nove vrednosti in rasti. Lahko gre le za uvajanja postopnih izboljšav za obstoječe produkte in storitve aii pa uvedbe novih poslovnih modelov in izgradnje disruptivnih projektov.
 

Tradicionalni zadnji teden januarja je lahko tudi vaš "boost" teden leta, posvečen vitkemu in agilnemu inoviranju. Dal vam bo vpoglede in spodbude v KAJ, ZAKAJ in KAKO učinkovito učinkovito organizirati, upravljati in izvajati inoviranje preko celega leta.

Poleg govorcev in predstavitve njihovih praks na osrednji konferenci v sredo, 25. januarja 2023, smo pripravili dodatne štiri praktične delavnice preko celega tedna. 

Ker inoviranje ne more in ne sme biti domena posameznika, priporočamo, da si TEDEN uporabnih vsebin in bogatih izkušenj udeležite s svojo širšo ekipo:

  • v veliko slovenskih družbah imate že vzpostavljeno mrežo ambasadorjev oz. podpornikov nekega "hišnega" sistema inoviranja, imate "komisije za ideje", projektno pisarno, prebojne inovatorje, talente ...
  • le tem sodelavcem ponudite, da se udeležijo vsak vsaj dveh dogodkov v Tednu vitkega inoviranja po lastnem izboru,
  • udeležbe naj bodo zahvala za nazaj in "up-skill" spodbuda za naprej,
  • za skupinske udeležbe iz iste organizacije letos priznamo do kar 40% velike količinske/timske popuste.

 

Povzetek letošnjih paketov 10 - 20 - 40 - 80 podaja spodnja slika: 

Tudi letos priporočamo, da se udeleženci iz posameznega podjeja nekaj dni po dogodkih dobite na interni delavnici, kjer si izmenjate nova znanja in izkušnje ter oblikujete odločitve in zaveze za delo v 2023 na področju sistematičnega inoviranja. Za spodbudo si poglejte kratek video posnetek na temo pristopa k inoviranju v večjih družbah - Gary Hamel: "Are you serious about Innovation?"

Dodatne informacije in pomoč pri prijavi : lojze.bertoncelj@corpohub.com 


Dobrodošli.

Ekipa CorpoHub

 

MBI - Mojstrstvo vitkega inoviranja 

Kar je MBA (Mastery of Business Administration) za redno poslovanje, to je MBI (Mastery of Business Innovation) za inoviranje.

THE INNOVATOR’S HANDBOOK 2022

Brezplačen izvod "najboljšega in najnovejšega znanja na področju korporativnega inoviranja".

Early bird

Prijave so odprte.
Dogodki tekom tedna so ocenjeni z različnim številom točk: 3, 4 ali 7.
Cena ene točke v decembru je 89 EUR. Redna cena bo 11 % višja.
Izkoristite tudi do 40% velik količinski/timski popust. Dobrodošli!

VABLJENI
STRATEGI, UPRAVLJALCI IN IZVAJALCI
VSEH VRST INOVACIJSKIH PROCESOV: 

- upravljalci inoviranja, CINO-ti
- vodje poslovnega razvoja in strategij, digitalizacije,
- strokovnjaki za raziskave in razvoj izdelkov,
- predstavniki korporativnega investiranja.
- vodje razvoja kadrov in organizacijskih sprememb,
- podjetniki in inovatorji ...

 

Izkoristite Teden vitkega inoviranja. Dneve tedna si razdelite s svojo ekipo.
Posameznik se ne potrebuje udeležit čisto vseh dni, lahko pa se.

ZAKAJ PRIPOROČAMO EKIPNO UDELEŽBO? ZATO, KER JE INOVIRANJE EKIPNI ŠPORT.


Razdelite si udeležbo na posameznih dneh Tedna vitkega inoviranja. Spoznajte zadnje izkušnje domačih in tujih praktikov iz različnih panog. V dnevih po Tednu vitkega inoviranja z ekipo naredite skupno refleksijo na slišano in doživeto ter akcijski načrt za prvi kvartal, prve pol leta in celotno leto 2023.

 

Ekipo lahko prijavite preko uradne prijavnice, lahko pa nam pošljete mail in nam sporočite udeležence posameznih dni in prijavo bomo v vašem imenu opravili kar mi. Dobrodošli.

 

Z EKIPNO UDELEŽBO PRIDOBITE DO 40 %
KOLIČINSKEGA POPUSTA!

O CorpoHub-u

Večino svojega časa namenimo za izvajanje prilagojenih internih delavnic za notranje ekipe organizacij. Specializirani smo za izboljšanje vodenja in upravljanja, treniranje ekip za bolj agilno delo, povečanje učinkovitosti in sodelovanje ter upravljanje procesov vitkega in agilnega inoviranja. Poleg tega organiziramo večje konference, kot so Agile Slovenia, Agilionar in Lean Slovenia (Teden vitkega inoviranja) ter javne delavnice.

O InnoLumnih

InnoLumni je skupnost praktikov inoviranja v velikih orhganizacijah. Na rednih tematsko obarvanih srečanjih si delimo najboljše prakse, izkušnje in znanje ter zgodbe o neuspehih in uspehih pri upravljanju inoviranja. Srečanja so brezplačna, približno enkrat mesečno.

 

 

CorpoHubov novičnik

Vsak drugi teden prejmite sveže vsebine, nasvete in informacije s področja vitkega in agilnega dela in vodenja ter vitkega inoviranja. Bodite tekoče obveščeni o prihajajočih meetupih, delavnicah in konfrerncah.
Prijavite se ne CorpoHub Novičnik.
 

Ideje in vpašanja?

Pišite nam na hello@corpohub.com

Copyright © 2022 CorpoHub

IZKORISTI EARLY BIRD PRIJAVO!

>> Teden vitkega inoviranja 2023 <<

Izkoristite tudi do 40% velik količinski/timski popust!