Prijave

Skupno prijavno mesto za več različnih vsebin

Program in prijavnico Tedna vitkega inoviranja bomo objavili novembra 2022.

Svoje zanimanje nam lahko že danes sporočite preko spodnjega obrazca.
Spodaj je dodan tudi pregled naših ostalih glavnih jesenskih dogodkov. 
Vzemite si minuto časa in si ga poglejte. Dobrodošli.

Pregled CorpoHub odprtih dogodkov - jesen 2022

Aktualni pregled je na corpohub.com/javne-delavnice.

IDEJE – Kreativnost je nova produktivnost (13.10.) - Vsi ves čas potrebujemo neke nove rešitve. Kreativnost lahko moderiramo na 101 način. Celodnevna izkustvena delavnica, kjer so na enem mestu prikazane glavne tehnike ideacij na treh nivojih: strateškem, operativnem in kreativnem 

Kreiranje učinkovitih poslovnih modelov (20. 10.) - Na trgu nastopamo s poslovnimi modeli, ne zgolj z izdelki in storitvami. Do dobrih poslovnih rešitev lahko pridemo izkustveno in intuitivno, lahko pa jih s pomočjo preverjenih “receptov” zgradimo zelo načrtno, premišljeno in hitro.

PRAKTIKUM vitkih praks (25. 10.) – Tri konkretne in zelo poučne simulacije na področju vitkih pristopov, s katerimi udeleženci spremenite poglede na podjetnost, inovativnost in timske pristope.

PRAKTIKUM agilnih praks (28.10.) – Tri dragocene simulacije agilnih pristopov, ki bodo spremenile vaš pogled na vsakodnevno delo. Izkušnje pristopov lahko kadarkoli implementirate v svoje ekipe. 

Konferenca Agile Slovenia 2022 (27. 10.) - Tradicionalna 10-ta izvedba. Celodnevni dogodek s šestimi govorci/praktiki iz tujine in Slovenije ter "open space" deljenjem medsebojnih izkušenj.  

Management 3.0 (25. - 26. 10.) - Dvodnevna delavnica o prihodnosti vodenja in organiziranja dela. Namenjena je vodjem, managerjem in vsem ostalim, ki se soočajo z izzivi na področjih motivacije zaposlenih, opolnomočenja ekip, izboljšanja organizacijske kulture in preoblikovanja svojih organizacij v bolj inovativne in prilagodljive. Licenčni program. Že več kot 20 ponovitev v Sloveniji. Opcija interne izvedbe.

unFIX Foundation (9. - 10. 11.) - Dvodnevna delavnica na temo organizacijskega redesigna, s poudarkom na omogočanju in spodbujanju tekočih sprememb, organiziranju dinamičnih ekip in spreminjanju vloge vodij v organizaciji. Za vse, ki želite postati boljši vodja, spodbujati inovacije, motivirati posameznike, opolnomočiti ekipe, izboljšati kulturo in dvigniti zadovoljstvo zaposlenih. Prva izvedba v Sloveniji. Opcija interne izvedbe v 2023.

Mojstrstvo facilitiranja (15. - 22. 11.) - V večjih organizacijah je vsak dan na desetine situacij, ko potrebuje tim ljudi priti do najboljših možnih kreativnih rešitev in sporazumnih odločitev. 2,5 dnevni program je namenjen usposabljanju internih moderatorjev timskega so-delovanja na različne načine. Izvedba je delno v živo in delno prek spleta. 

Mojstrstvo vitkega in agilnega poslovnega inoviranja / MBI / ex CINO (16. - 30. 11.) - Štiri dnevni program podaja sistematične učinkovite pristope in prakse za vse tri nivoje inoviranja: voditeljski, upravljavski in izvedbeni. Vključuje vmesno individualno delo in nudi dodatno svetovalno/mentorsko podporo po zaključku programa. Izvaja se v majhnih skupinah z veliko interaktivnega dela. Obsega rešitve za sisteme tekočih izboljšav ter prebojnega inoviranja. Primerno tudi za potrebe re-inoviranje poslovnih modelov, izvajanje trajnostnih in digitalnih preobrazb, dvig dodane vrednosti na zaposlenega. 

Na temo inoviranja organiziramo tudi 2 brezplačna InnoLumni meetupa do konca leta >>

Pomoč

Če imate kakršna koli vprašanja, pišite na lojze.bertoncelj@corpohub.com oz. vpišite v spodnji okvir.

Hvala za izkazano zanimanje.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Business Model Canvas Plus 

Izboljšana CorpoHub verzija poslovnega modela.

Value Proposition Canvas Plus

CorpoHub verzija modela ponudbene vrednosti.

Delati, ne govoriti, brati, pisati, sanjati ...

Vseeno obstajajo branja, ki pomagajo pri delovanju. Eno takih branj je The Innovator’s Handbook 2022 - The Best & Latest in Corporate Innovation.

Odličnost v inoviranju, le kaj bi to lahko bilo?

Inovirati pomeni spreminjati ideje v inovacije, v nekaj, kar zaživi na trgu in ustvari neko vrednost. Slednje lahko naredimo le v inženirskem smislu, le v razvojnem oddelku, klasično in predvidljivo. Lahko pa to delamo precej bolje.

Raziskave, razvoj in inovacije

Inovacijski proces je po svoje zelo naraven proces. To prevečkrat pozabimo in posledično dajemo inoviranju nepotrebno teatralnost. Samega sebe in družine neprestano spreminjamo, razvijamo, inoviramo,

O CorpoHub-u

Večino svojega časa namenimo za izvajanje prilagojenih internih delavnic za notranje ekipe organizacij. Specializirani smo za izboljšanje vodenja in upravljanja, treniranje ekip za bolj agilno delo, povečanje učinkovitosti in sodelovanje ter upravljanje procesov vitkega in agilnega inoviranja. Poleg tega organiziramo večje konference, kot so Agile Slovenia, Agilionar in Lean Slovenia (Teden vitkega inoviranja) ter javne delavnice.

O InnoLumnih

InnoLumni je skupnost praktikov inoviranja v velikih orhganizacijah. Na rednih tematsko obarvanih srečanjih si delimo najboljše prakse, izkušnje in znanje ter zgodbe o neuspehih in uspehih pri upravljanju inoviranja. Srečanja so brezplačna, približno enkrat mesečno.

 

 

CorpoHubov novičnik

Vsak drugi teden prejmite sveže vsebine, nasvete in informacije s področja vitkega in agilnega dela in vodenja ter vitkega inoviranja. Bodite tekoče obveščeni o prihajajočih meetupih, delavnicah in konfrerncah.
Prijavite se ne CorpoHub Novičnik.
 

Ideje in vpašanja?

Pišite nam na hello@corpohub.com

Copyright © 2022 CorpoHub

Prva naslednja usposabljanja!

PRED-PRIJAVA na Teden vitkega inoviiranja 2023. 

PREGLED odprtih dogodkov CorpoHub - jesen 2022.