NAJ E-ORODJA ZA VITKO INOVIRANJE

Ponedeljek, 25.1.2021, 8.00 - 16.00, Master Class / 6 kreditnih točk, @Zoom

Spoznajte e-orodja za večjo transparentnost dela (GoogleDrive/Jamboard, Mural/Miro, MindMeister …), orodja za učinkovitejše moderiranje dela in sestankov (Trello, MetroRetro, LeanCoffeeTable …) ter ključne ”obrazce” vitkega in agilnega inoviranja.

Delo na daljavo postaja vse pomembnejša alternativa načinu dela, kot smo ga doslej izvajali. V precejšnem obsegu se bodo novi načini dela v spletnih "oblakih" ohranili tudi po pandemiji.

Delo na daljavo lahko poteka bolj ali manj uspešno, kar je v veliki meri odvisno od znanja in kompetenc udeležencev so-delovanj na daljavo. Predlagani program je fokusiran na pridobivanju praktičnih kompetenc udeležencev za bolj zahtevne oblike sinhronega in asinhronega dela na daljavo. Delavnica je vsebinsko osredotočena na procese vitkega in agilnega inoviranja.

Na delavnici bo največ 12 udeležencev.
Delavnico lahko z dodatno prilagojeno vsebino izvedemo tudi interno v vašem podjetju.

Program delavnice:

8.00 - 10.00: Online komunikacija v različnih okoljih.

 • Osnovni bonton online komunikacije. 
 • Razumevanje/načrtovanje/vodenje različnih vrst sinhronega in asinhronega (inovacijskega) dela na daljavo.
 • Vzpostavljanje (virtualnega) zaupanja, zagotavljanje aktivnega so-delovanja, sinhrona in asinhrona izgradnja skupnih rešitev ter vloge v teh procesih. Vrednote in principi agilnega dela.
 • Primeri uporabe e-orodij za sprotno komunikacije ekipe (WhatsApp, Slack, Bonus.ly  ...).

10.00 - 11.00: Individualni odmor

11.00 - 13.00: Izkušnja sinhronega delo na daljavo v procesih inoviranja.

 • Primeri uporabe e-orodij za večjo transparentnost in dokumentiranost dela (GoogleDrive/Jamboard, Mural/Miro, MindMeister …).
 • Primeri uporabe e-orodij za učinkovitejše moderiranje dela, sestankov in inovacijskih procesov (Trello, MetroRetro, LeanCoffeeTable …).
 • Pregled podpornih ključnih ”obrazcev”, formatov  in orodij vitkega in agilnega inoviranja.

13.00 - 14.00: Individualni odmor

14.00 - 16.00: Konkretna simulacija sinhronega dela na daljavo. 

 • Izvedba konkretnega sinhronega dela na daljavo v okolju Miro na temo a) "hišnih" online pravil in/ali B) retrospektiv. 
 • Izvedba rubrike Vprašanja in odgovori z rešitvijo LeanCoffeeTable.


Do konca zadnje delavnice boste udeleženci:

 • razumeli razliko med približnim in profesionalnim pristopom k delu na daljavo,
 • spoznali in izkusili osnovne metode in orodja online moderiranja in vodenja sinhronega in asinhronega dela na daljavo,
 • znali načrtovati in vključevati različne oblike skupnega e-delovnega prostora.

Po zaključku usposabljanja prejmete komplet vseh uporabljenih gradiv, komplet materiala, ki ga bomo ustvarili na delavnici ter pregled vseh zaključkov in priporočil. 

Izvajalca:
Enej Gradišek 

"Tech freak na misiji". Moderator in mentor kreiranja pravih produktov. Pospeševalec poslovnih modelov. Praktik Design Sprintov, certificiran ScrumMaster(r). 
in Matej Golob
Predavatelj, svetovalec, moderator in mentor. Poznavalec korporativnega inoviranja in mentor inovativnih zagonskih podjetij. Agilni coach. Partner v družbi CorpoHub. 

Delavnica bo potekala na Zoom-u. Povezavo dobite po privavi, nekaj dni pred dogodkom. 

 

Kotizacija in prijava

Teden vitkega inoviranja nudi 5 različnih dogodkov, vsak dan enega. Zaradi toliko izzivov, ki jih je potrebno nagovoriti, in toliko sprememb, ki se vam in nam dogajajo tako hitro, vam priporočamo udeležbo širše ekipe, ki lahko pokrije vse dogodke, večkratno. S tem namenom smo za ekipne prijave pripravili sistem kreditnih točk, ki prinesejo do 30% popust.

10 ali več zbranih kreditnih točk pomeni 10% popust.
20 ali več zbranih kreditnih točk pomeni 20% popust.
30 ali več zbranih kreditnih točk pomeni 30% popust.

Udeležba na tej delavnici prinese 6 kreditnih točk (KT).

Kreditne točke se seštevajo znotraj posamezne družbe. Posameznih dni se lahko udeleži več različnih sodelavcev družbe, npr. Miha pride v ponedeljek in sredo (6KT + 3KT), Romana v sredo in četrtek (3KT + 6KT), Polona v sredo in četrtek (3KT + 6KT), Jernej v sredo in petek (3KT + 6KT) in skupaj zberejo 36 kreditnih točk, kar pomeni 30% popust za to družbo.

Cena ene kreditne točke je 49,00 EUR.
Polna cena te delavnice znaša 294,00 EUR.
Cena z 10% popustom znaša 264,40 EUR.
Cena z 20% popustom znaša 235,20 EUR.
Cena s 30% popustom znaša 205,80 EUR.

Primer: Če se kot podjetje udeležite vseh petih dni (lahko različne osebe), skupaj zberete 21 kreditnih točk, kar pomeni 20% paketni popust in končno ceno 823,20 EUR + DDV za vseh pet dni.

 

PRIJAVA >>

Zadnji dan za prijavo je dan pred dogodkom. Dobrodošli.

 

 

Transparentno (pre-gledno) in dobro dokumentirano delo na zahevnih projektih v Mural/Miro online delovnem okolju.

(MC) Naj e-orodja za vitko inoviranje

Spoznajte e-orodja za večjo transparentnost dela (GoogleDrive/Jamboard, Mural, Miro, MindMeister …), orodja za učinkovitejše moderiranje dela in sestankov (Trello, MetroRetro, LeanCoffeeTable …) ter ključne”obrazce” vitkega in agilnega inoviranja.

Vrh vitkega inoviranja

Vitko inoviranje bo zagotovo eden pomembnejših procesov za “rehabilitacijo” družb po COVID pandemiji. Prisluhnite aktualnim praksam vitkega in agilnega inoviranja, delite svoje izkušnje, vprašanja in dileme, spoznajte vam podobne posameznike iz največjih slovenskih družb.

Viki Pavlič, Pitch Blocks

Pripovedovanje zgodb in pridobivanje podpornikov.

Miha Pirih. InSync

"TeamSync" ali "Team sink", to je vaše pravo vprašanje. 
 

Daja Ferčej Temeljotov, Lek

Pripravi se spodaj, začne se pri vrhu. Vedno znova.

Podporniki
Medijski partner
Dosedanji udeleženci

Copyright © 2019 CorpoHub

Ne spreglejte:

Če se kot podjetje udeležite VSEH PETIH DNI (lahko različne osebe), skupaj zberete 23 kreditnih točk, kar pomeni 20% paketni popust in končno ceno 823,20 EUR + DDV za vseh pet dni.

Vabljeni na Teden vitkega inoviranja.