Zgodovina konference 2017 - 2023

Tuja znanja in izkušnje so pomembna bližnjica do lastnega znanja in izkušenj.


S tem namenom že od leta 2017 organiziramo konferenco z izmenjavo izkušenj na temo vitkega in agilnega inoviranja in razvoja v večjih in velikih uveljavljenih podjetjih.

Konferenco smo leta 2019 prvič nadgradili v Teden vitkega inoviranja, ko se od ponedeljka do petka zvrsti več delavnic in predavanj ter osrednja konferenca v sredo. Leta 2024 bosta konferenčna dneva kar dva: v sredo za industrijska/izdelčna podjetja in v četrtek za storitvena podjetja oz. organizacije. Del programa vedno izvedemo s strokovnjaki iz tujine.

Zadnji teden januarja postaja "boost" teden leta, posvečen vitkemu in agilnemu inoviranju in razvoju. Daje nam vpoglede in spodbude v ZAKAJ in KAKO učinkovito inovirati oz. le to upravljati? Kot inovatorji, upravljalci in pospeševalci inoviranja smo namreč odgovorni za ustvarjanje nove vrednosti in rasti. Z vsebinami pokrivamo tako rešitve za kreiranje tekočih izboljšav obstoječih produktov in storitev kot pristope za kreiranje novih poslovnih modelov in izgradnjo disruptivnih projektov. 

 

Spodaj si lahko pogledate kratke posnetke preteklih konferenc.
Kot je vidno iz posnetkov, format dogodkov tekom let vztrajno dodelujemo. 
Teden vitkega inoviranja 2021 in 2022 smo izvedli kombinirano online in v živo (delavnice Praktikum), zato za ti dve leti ni video posnetkov.

Dobrodošli na konferenca in delavnicah.

Vaš CorpoHub tim.

 

 

 
 

 

 

 

O CorpoHub-u

Večino časa namenjamo izvedbi prilagojenih internih delavnic, mentoriranj in facilitacij za ekipe znotraj organizacij. Osredotočamo se na izboljšanje vodenja in menedžmenta, procese vitkega inoviranja, dvig agilnosti ekip ter produktivno uporabo GenAI orodij. Smo organizatorji večjih konferenc, kot so Agile Slovenia, Lean Slovenia, GPTSlovenia ter scrum certificiranj.

O InnoLumnih

InnoLumni je skupnost praktikov inoviranja v velikih organizacijah. Na tematsko obarvanih srečanjih si delimo aktualne prakse in izkušnje ter zgodbe o neuspehih in uspehih pri upravljanju inoviranja. Srečanja so brezplačna.

 

 

CorpoHubov novičnik

Vsak drugi teden prejmite sveže vsebine, nasvete in informacije s področja agilnega dela in vodenja ter vitkega inoviranja. Bodite tekoče obveščeni o prihajajočih meetupih, delavnicah in konfrerncah.
Prijavite se ne CorpoHub Novičnik.
 

Ideje in vpašanja?

Pišite nam na hello@corpohub.com

Copyright © 2022 CorpoHub