Delati, ne govoriti, brati, pisati, sanjati ...

Vseeno obstajajo branja, ki pomagajo pri delovanju. Eno takih branj je The Innovator’s Handbook 2022 - The Best & Latest in Corporate Innovation.

 

Hans Balmaekers, ustanovitelj in motor Innov8rs skupnosti je v predgovor priročnika med drugim zapisal:

"O inoviranju v velikih sistemih je seveda lažje govoriti kot to delati. Ko vstopamo v čase po Covidu, še vedno obstajajo isti najpomembnejši izzivi za vodenje in izvajanje inoviranja v velikih organizacijah kot pred Covidom.

Pravzaprav se na obzorju kažejo novi in ​​še bolj zapleteni izzivi.

V zadnjih 12 mesecih smo v Innov8rs skupnost sprejeli več kot 5.500 korporativnih inovatorjev z vsega sveta in iz različnih panog, v vlogah, ki segajo od mlajših vodij projektov, do glavnih direktorjev za inoviranje. Izvedli smo 500 dogodkov, da bi se soočili s temi izzivi, razpravljali o možnih rešitvah in raziskovali nove pristope.

Nemogoče je zajeti vse vpoglede, ki smo jih pridobili v vseh teh pogovorih, a vseeno smo želeli s tem priročnikom deliti nekaj ključnih ugotovitev s širšo inovacijsko skupnostjo.

Ne glede na to, na čemer trenutno delate, in ne glede na zrelost industrije in stanja inovacijske prakse v industriji, vam ta knjiga ponuja izčrpen pregled najboljših pristopov korporativnega inoviranja ter praktične nasvete za izboljšanje rezultatov vašega dela na tem področju.

Vabim vas, da knjige ne samo preberete, ampak da ukrepate in udejanjate svoja učenja. 

Na to pot vam ni treba iti sami. Izkoristite skupnost vrstnikov, od katerih se lahko učite in sodelujete. 

Za začetek uživajte v branju!

Hans Balmaekers
Innov8rs.co"

O CorpoHub-u

Večino svojega časa namenimo za izvajanje prilagojenih internih delavnic za notranje ekipe organizacij. Specializirani smo za izboljšanje vodenja in upravljanja, treniranje ekip za bolj agilno delo, povečanje učinkovitosti in sodelovanje ter upravljanje procesov vitkega in agilnega inoviranja. Poleg tega organiziramo večje konference, kot sta Lean Slovenia in Agile Slovenia, ter javne delavnice.

O LeanSlovenia.com

LeanSlovenija.com je tematsko spletno mesto, ki na enem mestu združuje tisti del storitev družbe CorpoHub, ki naslavljajo temo korporativnega inoviranja. V času od novembra do vključno januarja je spletno mesto osredotočeno na Teden vitkega inoviranja, v času od januarja do vključno oktobra pa izpostavlja siceršnjo celostno podporo načrtovalcem in izvajalcem vitkega poslovnega inoviranja v velikih organizacijah.

 

 

CorpoHubov novičnik

Vsak drugi teden prejmite sveže vsebine, nasvete in informacije s področja vitkega in agilnega dela in vodenja ter vitkega inoviranja. Bodite tekoče obveščeni o prihajajočih meetupih, delavnicah in konfrerncah.
Prijavite se ne CorpoHub Novičnik.
 

Ideje in vpašanja?

Pišite nam na hello@corpohub.com

Copyright © 2022 CorpoHub

Prva naslednja usposabljanja!

PRAKTIKUM vitkih in agilnih praks - 19. avgust 2022

MOJSTRSTVO vitkega in agilnega poslovnega inoviranja - avgust 2022